Uitzendbureau

Banenbranderij verbindt mensen met een passie voor werk. Hoe we dat doen? Lees onderstaande reacties!

Eric Hulsman

Vanuit alle uitzendbureau’s waar mijn broer en ik in aanmerking zijn gekomen, is dit zeker de beste en fijnste van allemaal! De inrichting is prachtig, het personeel is geweldig en de koffie is heerlijk!

Zodra je binnenstapt voel je meteen dat je op de juiste plek bent, in iedergeval wij dan en wij hebben er geen twijfel over dat de meeste mensen dat ook ervaren). Wij raden alle werkzoekenden aan hier naartoe te gaan omdat het personeel echt iets zoekt wat bij je past.

Wij gaan ook zeker gebruik maken van de flexplek. De sfeer is geweldig en je kunt altijd terecht voor een praatje of een heerlijk bakkie koffie!

Wiel Anneveld

Ik was een beetje aan het rond  netwerken toen ik de naam Banenbranderij tegen kwam…al heel snel na mijn vraag kreeg ik antwoord..zoekt u chauffeurs voor koelers..antwoord binnen 10 minuten..en volgens mij ging het heel snel nog geen paar dagen later was ik aan het werk..kort gesprekje gehad..en klaar.

Goede uitleg gehad van stephan en inge… heb nog geen klachten gehad hahaha ..ontvangst was super en de koffie heerlijk..ik zal het zeker aanraden om je hier aan te melden..aardige mensen…goede bemiddeling..tot nu toe heb ik het prima naar m’n zin……

Bas Baaren

Ik ben Bas en heb gedurende langere tijd werkloos thuis gelopen na een burn out en een ziekte. Door mijn leeftijd en ook ervaring was het niet makkelijk om aan een baan te komen.

Op een gegeven moment belde Inge dat ze mij een baan wilde aanbieden. Door ervaring wijzer geworden was ik snel met reageren. Inge was echter zeer vasthoudend en heb ik het nu prima naar mijn zin.

Via de Banenbranderij heb ik een hele leuke en afwisselende baan bij Taxibedrijf van Vulpen.

Claudia Apeldoorn

Banenbranderij is eindelijk weer eens een uitzendbureau waar je binnen kunt stappen en waar wordt geluisterd naar wat je zoekt. Persoonlijke benadering, gericht bemiddelen en een prettige omgeving zijn voor mij de kernwoorden voor Banenbranderij.
Dit heeft voor  mij, na jaren vergeefs zoeken, geleid tot een passende vaste baan.
Bedankt voor de fijne samenwerking, Claudia
Websites en Online Marketing Woerden

Vacatures

zoek personeel

Opdrachtgevers

blog uitzendbureau

werkblog

Heb je vragen over het uitzendbureau of werving & selectie? Stel ze aan Inge.

Privacybeleid

7 + 14 =