Solar2Solar

16 oktober 2018

Mireille Linger

Mireille Linger

Mireille Linger is, samen met Inge Roode, eigenaresse van Banenbranderij. Sinds 2004 is zij bezig met het creëren en ontwikkelen van websites.

Solar 2 Solar

Zonnepanelen voor uw bedrijf

De missie van Solar 2 Solar is om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van groene stroom door zonnepanelen. Zij helpen bij het bereiken van uw idealistische doelstellingen én uw wettelijke verplichtingen. Als full-service leverancier vragen zij voor u de subsidie aan, regelen financieringen, plaatsen en monitoren de zonnepanelen voor de komende 15 jaar.

Voor Solar 2 Solar hebben wij een website gebouwd waarin klantvriendelijkheid centraal moest staan. Tevens moest duidelijk naar voren komen dat zij een full-service leverancier zijn.  Een unieke positie in Nederland. Naast de website hebben wij voor Solar 2 Solar ook het e-book ‘De beste keuze zonnepanelen’ ontworpen.

Beveiliging website, hoe dan?

Google Chrome gaat bij 3.106 Nederlandse websites een waarschuwing tonen dat de website geen (juiste) beveiliging heeft. Geldt dit nu ook voor jou? Ja!

De 5 grootste irritaties van websitebezoekers…

Zie hier de 5 grootste irritaties van website bezoekers. Je kunt hier rekening mee houden tijdens het ontwerpen van je eigen website!