Over ons

Banenbranderij is een uniek concept onder leiding van Inge Roode. Inge heeft jarenlange ervaring met het uitzendwezen en financiële zaken. Kwaliteit staat bij Banenbranderij hoog in het vaandel. We staan altijd klaar om samen met jou aan de bak te gaan. Of je nu werk of personeel zoekt, advies nodig hebt, wil netwerken of werken aan je bedrijf, Banenbranderij helpt je graag op weg!

OVER BANENBRANDERIJ

Een uniek pand in het historische centrum van Woerden, 28 flexwerkplekken en vanaf het voorjaar 10 terrasplekken, een uitzendbureau, heerlijke koffie en een fanatieke ondernemersgeest. Dat is hoe Banenbranderij het beste kan worden samengevat. Een hippe plek waar mensen even in- en uitlopen. De één komt voor een baan, de ander is op zoek naar een goede werkplek, een nuttige website of een kop koffie in combinatie met een goed gesprek. Zo brengen wij ondernemers, opdrachtgevers en werkzoekenden met elkaar in contact.

KWALITEIT, TRANSPARANTIE EN PERSOONLIJKHEID

Banenbranderij wordt gekenmerkt door het persoonlijke contact en de toegankelijkheid. De persoonlijke aandacht combineert het team van Banenbranderij met een nuchtere en eerlijke aanpak.

ONZE VISIE

Wij verdiepen ons in mensen, werkend of nog niet en leggen verbanden door een open ruimte te creëren waar gewerkt wordt aan werk. Je kunt bij ons uitzenden, flexwerken in de werkplaats of genieten van een goede kop koffie. Een combinatie onder een dak wat resulteert in de perfecte blend.

Benieuwd wat anderen
van ons vinden?

Over inge

Inge Roode ( 1973, Haaksbergen) is opgegroeid in Woerden. Na de HAVO studeerde zij Engelse Taal – en Cultuur aan de Hogeschool in Utrecht. Via een uitzendbureau kwam zij aan haar eerste baan als medewerker salarisadministratie bij Connexxion Openbaar Vervoer. In de loop der jaren, heeft Inge  veel financiële diploma’s behaald, waardoor eind jaren 90 de stap naar financieel interim management werd gezet. In deze interim-functie heeft zij onder andere gewerkt bij Artsen zonder Grenzen, Ministerie van Justitie en Pathé Theaters.

De laatste interim-klus was bij Studentalent, een studentenuitzendorganisatie waar zij vanuit de interim rol in dienst is gekomen. Na een periode van 2 jaar manager van de financiële afdeling te zijn geweest, kwam de stap naar het commerciële en werd zij vestigingsmanager van locatie Utrecht. Na nog een uitstapje naar Almere en een HBO opleiding Bedrijfskunde, is Inge in 2015 teruggekeerd naar Woerden. Vanuit deze locatie is op 1 januari 2017 Banenbranderij ontstaan.

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie?