koffiehoek

Als je bij ons komt flexwerken, dan betaal je niet voor je flexwerkplek, alleen voor de consumpties. Je kunt kiezen uit heerlijke koffie van koffiebranderij Blommers uit Nijmegen, onze eigen speciale koffies en een uitgebreide theecollectie uit België.

KOFFIEHOTSPOT

Als je gaat flexwerken bij Banenbranderij, dan betaal je alleen voor consumpties. Je kunt de hele dag bij ons komen werken, van 08.30 tot 17.30 uur. Hard werken vraagt natuurlijk om koffie van kwaliteit. De koffie die je bij Banenbranderij krijgt tijdens het flexwerken komt voort uit de top 3 van beste koffiebranderijen van Nederland. Als basis voor onze koffie gebruiken we Arabica koffiebonen van Braziliaanse en Colombiaanse plantages. De koffiebonen worden vers gebrand bij koffiebranderij Blommers te Nijmegen. Naast de heerlijke, pure koffies zijn er ook koffie speciaaltjes. Bijvoorbeeld ’t Woers Duveltje (pittig), Zoute Zonde (met zoute karamel) en Fusie (koffie op basis van thee). De smaken van onze koffie speciaaltjes zijn veelal door onze barista’s zelf samengesteld. Houd je meer van thee? Naast koffie is er ook een uitgebreid assortiment aan thee beschikbaar. En ook kun je hier genieten van vers belegde broodjes, tosti’s, fruit en andere snacks.

Drankje,
lunch of snack?
Ook dat kan bij
Banenbranderij!

betalen op rekening

Ben je druk aan het werk of moet je echt een deadline halen? Bij Banenbranderij is het mogelijk om op rekening te betalen. Iedere maand ontvang je via de mail een factuur. Zo hoef jij je geen enkel moment druk te maken om de rekening van jouw consumpties.

KOFFIE DRINKEN OP HET TERRAS

Bezoek je Banenbranderij in de zomer? Dan is het ook mogelijk om lekker een kopje koffie of thee te drinken op het terras buiten.

koffie TO GO

Ook voor een koffie to go ben je bij ons aan het juiste adres. Even de benen strekken voor een kop koffie kan natuurlijk nooit kwaad!

SPAARKAART

Spaar mee voor een gratis consumptie. Bij een bedrag van €2,50 ontvang je één sticker. Bij een volle spaarkaart (12 stickers) ontvang je 1 gratis consumptie naar keuze.

Benieuwd hoe je onze (ijs)koffies, broodjes en ijsyoghurt maakt?