Flexwerken

Zoek je een inspirerende plek waar je kunt werken zonder afleiding? Loop dan naar binnen op Meulmansweg 8 s te Woerden. Kies uit de 28 ontspannen flexplekken, plug je laptop in de tafel en kom gerust een hele dag werken. Je betaalt niet voor je flexplek, alleen voor je consumpties!

Banenbranderij is:

  • in hartje centrum van Woerden
  • op loopafstand van het treinstation
  • voorzien van een parkeergarage
  • ma t/m vr open van 10.00 tot 17.00
  • telefonisch te bereiken op 0348 456 117
  • rolstoelvriendelijk

Netwerken

Omdat er veel ondernemers over de vloer komen bij Banenbranderij, is het niet meer dan logisch dat het een goede plek is om te netwerken.

Zorg dat je visitekaartje, je evenement of flyer bij ons aan de muur prijkt. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ‘de muur’ door ondernemers die advies nodig hebben of willen samenwerken.

Ook handig voor uw bedrijf

Wil je dat je personeel meer gaat flexwerken? Dat kan bij Banenbranderij! Wij verzorgen de nodige vouchers of passen.
Ontvang maandelijks een factuur via de e-mail met een duidelijk overzicht. Eenvoudig te regelen en een leuke afwisseling voor het personeel!

Marleen Strien-Trommelen | Tutti Creations

Ik werk regelmatig met veel plezier in de Banenbranderij. Voor mij als ZZP’er is het een fijne flexplek in het centrum van Woerden waar je voor fijne prijzen de hele dag erg vriendelijk van eten en drinken wordt voorzien. Ideaal dat je ook je kosten op een factuur kunt laten zetten in plaats van bonnetjes verzamelen. 

Dennis Teulings | Pro-Lion

Altijd een fijne plek om te werken. Komen en gaan wanneer je wilt. Met mijn werk heb ik veel afspraken dus het is fijn dat je altijd ergens terecht kan zonder een eigen pand te hoeven huren. 

Sta je open voor nieuwe smaken? Wandel dan binnen op Meulmansweg 8s in Woerden en probeer onze speciale koffie’s!

De baristas van Banenbranderij schenken bijzondere soorten koffie en thee. Als basis voor onze koffie gebruiken we Arabica koffiebonen van Braziliaanse en Colombiaanse plantages. De koffiebonen worden vers gebrand bij koffiebranderij Blommers te Nijmegen.

Naast de heerlijke, pure koffie’s zijn er ook koffie speciaaltjes. Bijvoorbeeld ’t Woers Duveltje (pittig), Zoute Zonde (met zoute karamel) en Fusie (koffie op basis van thee, zie filmpje). De smaken van onze koffie speciaaltjes zijn veelal door onze baristas zelf samengesteld.

Meld hier je personeel aan voor het flexwerken. Heb je geen personeel en wil je gewoon informatie? Laat het ons weten.

Flexwerken voor personeel

Privacybeleid

5 + 10 =

uitzendbureau

Uitzendbureau

zoek personeel

Opdrachtgevers

blog uitzendbureau

werkblog

Websites en Online Marketing Woerden

Vacatures