Gratis
Flexwerken!
Betaal alleen voor
je consumpties

flexwerken bij banenbranderij

Zoek je een inspirerende werkplek in Woerden waar je kunt werken zonder afleiding? Dan ben je bij Banenbranderij aan het juiste adres! Dit is de ideale plek om tussen afspraken door even je mail door te nemen of om gewoon een hele dag te werken. De 28 flexplekken en vanaf het voorjaar 10 terrasplekken hebben ieder een eigen stopcontactmogelijkheid, de wifi is top en de koffie - die bereid wordt door een opgeleide barista - is super. Uniek aan Banenbranderij is dat je niet hoeft te betalen voor een flexplek: je betaalt alleen voor je consumpties!

NETWERKEN

Omdat er veel ondernemers over de vloer komen bij Banenbranderij, is het niet meer dan logisch dat het een goede plek is om te netwerken. Zorg dat je visitekaartje, evenement of flyer bij ons aan de muur prijkt. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ‘de muur’ door ondernemers die advies nodig hebben of willen samenwerken.

OOK HANDIG VOOR UW BEDRIJF

Wil je dat je personeel meer gaat flexwerken? Dat kan bij Banenbranderij! Wij verzorgen de nodige vouchers of passen. Ontvang maandelijks een factuur via de e-mail met een duidelijk overzicht. Eenvoudig te regelen en een leuke afwisseling voor het personeel.

ROLSTOELVRIENDELIJK

Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom om bij onze te komen flexwerken. Er is voldoende ruimte om de rolstoel aan de tafel te schuiven. Verder kan er gebruik worden gemaakt van het gehandicaptentoilet bij de naastgelegen parkeergarage.

FLEXWERKERS AAN HET WOORD:

Koffiehoek

Bij flexwerken hoort natuurlijk goede koffie. In onze koffiehoek verzinnen en maken wij onze eigen koffiespecialiteiten. De koffie die je bij Banenbranderij krijgt is afkomstig uit de top 3 van beste koffiebranderijen van Nederland. Houd je meer van thee? In de theehoek vind je een uitgebreid assortiment aan thee.

Wil je gebruik maken van één van de gratis flexwerkplekken?

Kom gerust eerst eens een kijkje nemen! Reserveren is niet nodig.
Zeker zijn van een plek? Bel gewoon even!